Workplace'teki gruplar için gizlilik seçenekleri nelerdir?

Gruplar için üç gizlilik seçeneği vardır: Açık, Kapalı ve Gizli. Aşağıdaki tabloda bu gruplara kimlerin katılabileceği ve insanların bu gruplar hakkında neler görebileceği gösterilmektedir.
AçıkKapalıGizli
Kimler katılabilir?Şirketinizdeki herkes katılabilir ya da bir üye tarafından eklenebilir veya davet edilebilirŞirketinizdeki herkes katılmayı talep edebilir ya da bir üye tarafından eklenebilir veya davet edilebilirBir üye tarafından eklenmesi veya davet edilmesi halinde herkes katılabilir
Grubun adını kimler görebilir?Şirketinizdeki herkesŞirketinizdeki herkesMevcut ve eski üyeler
Grubun üyelerini kimler görebilir?Şirketinizdeki herkesŞirketinizdeki herkesSadece mevcut üyeler
Grubun açıklamasını kimler görebilir?Şirketinizdeki herkesŞirketinizdeki herkesMevcut ve eski üyeler
Grubun etiketlerini kimler görebilir?Şirketinizdeki herkesŞirketinizdeki herkesMevcut ve eski üyeler
Üyelerin grupta paylaştıklarını kimler görebilir?Şirketinizdeki herkesSadece mevcut üyelerSadece mevcut üyeler
Grubu arama sonuçlarında kimler bulabilir?Şirketinizdeki herkesŞirketinizdeki herkesMevcut ve eski üyeler
Grup etkinliklerini kimler görebilir?Şirketinizdeki herkesSadece mevcut üyelerSadece mevcut üyeler
Workplace'te (Haber Kaynağı veya arama gibi) grupla ilgili haberleri kimler görebilir?Şirketinizdeki herkesSadece mevcut üyelerSadece mevcut üyeler
Not: Workplace Advanced kullanıyorsanız topluluk yöneticilerinin, gizli gruplar da dahil olmak üzere Workplace'teki tüm içeriklere erişimi olur.
Workplace'te gruplarınızı nasıl yöneteceğiniz hakkında daha fazla bilgi alın.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?