Topluluk Ayarları

Workplace topluluğunuzun tamamında değişiklikler yapan ayarlar hakkında daha fazla bilgi alın. Workplace topluluğunuzu özelleştirme hakkında daha fazla bilgi almak için Müşteri Kaynak Merkezi'ni ziyaret edin.

Bu makale yalnızca Workplace Essential ve Workplace Advanced yöneticileri içindir.
Bilgisayarınızdan Workplace'in sol üst köşesindeki Yönetici Paneli'ne tıklayın. Buradan iş arkadaşları ve grupları görebilir, topluluk istatistiklerini inceleyebilir ve topluluğunuzun tercihlerini yönetebilirsiniz.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Bu makale yalnızca Workplace Premium yöneticileri içindir
Mobil Yönetici Paneli'ndeki işlevler sınırlıdır ancak faydalanabileceğiniz çeşitli araçlar vardır. Workplace Premium yöneticileri, mobil Yönetici Paneli'nde şu işlevleri kullanabilir:
  • Son 7 güne ait hareketleri gözden geçirme ve etkileşimi artırmak için insanlara hatırlatmalar gönderme
  • Kişi Ekleme: Adını, soyadını ve e-postasını girerek topluluğunuza yeni kişiler ekleyin
  • Raporlar: Workplace'teki kişi, grup ve ve içerik hareketleriyle ilgili son üç aya ait raporlar alın
  • Yöneticiler: Tüm yöneticileri gözden geçirin ve istediğiniz yönetici için yönetici düzeylerinde değişiklikler yapın. Farklı yönetici görevleri hakkında daha fazla bilgi alın.
  • Şikayet Edilen İçerikler: Şikayet edilen tüm içerikleri gözden geçirin ve doğrudan mobil uygulamadan içeriklere izin verin veya içerikleri silin. Yöneticilere, şikayet edilen içerikleri dakikalar içinde telefonlarından gözden geçirebilmeleri ve kaldırabilmeleri için anında ilet bildirimleri gönderilir.
Not: Her düzeyden yönetici, mobilde Yönetici Paneli'ni görebilir. Erişim görevleri, Yönetici Paneli'nin web sürümündeki görevlerle bire bir aynıdır.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Bu makale yalnızca Workplace Essential ve Workplace Advanced kullanıcıları içindir. Şirket adınızı değiştirmek için yönetici olmanız ve Workplace'e bilgisayardan giriş yapmış olmanız gerekir.
Şirket adınızı değiştirmek için:
  1. Workplace'in sol üst köşesindeki Yönetici Paneli'ne tıklayın.
  2. Settings'e (Ayarlar) tıklayın.
  3. Şirket Adınızı güncelleyin.
  4. Aşağı inin ve Kaydet > Tamam'a tıklayın.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Bu makale yalnızca Workplace Advanced kullanıcıları içindir.
Workplace hesapları https://[şirket].workplace.com/ şeklinde URL formatına sahiptir. Bunu değiştirmek için yeni URL'nin müsait olup olmadığını kontrol edin (istediğiniz URL'ye gitmeyi deneyin). Bu adreste bir Workplace hesabı yoksa, bir destek isteği açın ve değişikliğin yapılmasını isteyin.
Not: Bu, üzerine alma bağlantıları ve yer işaretleri de dahil olmak üzere ilk adrese giden tüm bağlantıları geçersiz hale getirecektir.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Bir alt domain talep ederken lütfen şunları aklınızda bulundurun:
  • Başka birisinin kullanmakta olduğu bir alt domaini alamazsınız.
  • Alt domainde yalnızca alfasayısal karakterler (A-Z, 0-9) bulunabilir. Kısa çizgilere (-) de izin verilir.
  • Alt domain en az 5 karakter uzunluğunda olmalı ve genel ifadeler içermemelidir (ör. otomobiller.facebook.com).
  • Benzersiz bir alt domain talep etmek için sistem yöneticisi olmanız gerekir.
  • Alt domaininizin Workplace Kabul Edilebilir Kullanım İlkesi'ne uyması gerekir.
Alt domaininizi değiştirdiğimizde, Workplace topluluğunuza ait önceki tüm bağlantıların artık çalışmayacağını aklınızda bulundurun.
Kurallarımızı ihlal etmesi durumunda alt domaininizi istediğimiz zaman değiştirme hakkımız saklıdır.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Bu makale yalnızca Workplace Essential ve Workplace Advanced yöneticileri içindir. Şirketinizin kullanım koşullarını oluşturmak veya düzenlemek için Workplace'e bilgisayardan giriş yapmanız gerekir.
Henüz oluşturmadıysanız şirketinizin kullanım koşullarını oluşturmak için:
  1. Kullanım Koşullarınızı oluşturun.
  2. Kullanım Koşullarınızı herkese açık bir sitede paylaşın.
  3. Yönetici Paneli > Ayarlar'a gidin. Kullanım Koşulları için sayfayı aşağı kaydırın ve ardından Kullanım Koşulları bağlantınızı girin.
Şirketinizin kullanım koşullarını düzenlemek için:
Yönetici Paneli > Ayarlar'a gidin. Kullanım Koşulları için sayfayı aşağı kaydırın ve ardından yeni Kullanım Koşulları bağlantınızı girin.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Profil alanı özelleştirmesi için aşağıdaki açılır menü seçeneklerini ekleyebilirsiniz:
  • Konum
  • Departman
  • Birim
  • Kuruluş
Açılır menüye değerler eklemek için:
  1. Workplace'in sol üst köşesinde Yönetici Paneli'ne tıklayın.
  2. Ayarlar'a ve ardından Profil Alanları sekmesine tıklayın.
  3. Eklemek istediğiniz herhangi bir profil alanının yanındaki Değerleri belirle seçeneğine tıklayın.
  4. Değerleri tek tek ekleyin veya noktalı virgülle ayırarak liste halinde yapıştırın.
  5. Kaydet'e tıklayın.
Not: Bir profil alanı, değerler listesi eklenmeden önce tamamlanmışsa, bu alanın üzerine yazılamaz. Ancak, bir kullanıcı değerler listesi eklendikten sonra profilini düzenlerse, listeden bir değer seçmesi gerekir.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Bu makale yalnızca Workplace yöneticileri içindir.
Video indirme ayarlarınız, Workplace'e yüklenen telif haklı ve gizli videoları korumanıza yardımcı olur. Bu özellik videoları korumak için şifreleme kullanır. Bu videoları yalnızca Workplace'e desteklenen bir tarayıcıda giriş yapan kişiler görebilir.
Desteklenen tarayıcılar ve uygulamalar:
Desteklenmeyen tarayıcılar:
  • Internet Explorer
  • Microsoft Edge
Desteklenmeyen tarayıcıları kullanan kişilerin korunan videoları daha düşük bir kalitede izlemesine izin verebilirsiniz.
Video indirmelerini bilgisayarınızdan devre dışı bırakmak için:
  1. Workplace'in sol üst köşesindeki Yönetici Paneli'ne tıklayın.
  2. Güvenlik'e tıklayın.
  3. Video indirme ayarları'na tıklayın.
  4. İzlenen videoların ve izlendikleri tarayıcıların yerleşimini görürsünüz. Video indirmelerini devre dışı bırak düğmesine tıklayın.
Desteklenmeyen tarayıcılar için düşük video kalitesi düğmesine tıklamak, Workplace'e desteklenmeyen bir tarayıcıdan giriş yapan kişilerin korumalı videoları daha düşük kalitede izlemesine olanak tanır.
Video indirmelerini devre dışı bırak açık ve düşük kaliteli yedek konum kapalı olduğunda, kişiler cihazlarına Workplace'ten video indiremez.
Bu ayarın videoları sadece etkin durumdayken şifrelediğini unutmayın. Video Hak Yönetimi, etkinleştirildikten önce paylaşılan videoları şifrelemez. Bu ayarı kullandıktan sonra kapattığınızda, şifrelenen tüm videolar şifrelenmiş halde kalmaya devam eder.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Farklı bir plana geçiş yaptığınızda, mevcut Workplace hesaplarındaki hiçbir veri silinmez. Bununla birlikte, Workplace'ten veri çekmek için Workplace API'lerine sadece Advanced ve Enterprise Workplace müşterileri erişebilir.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?