Workplace'te bir grubu nasıl silerim?

Grup yöneticisiyseniz ve grupta başka kimse yoksa, gruptan ayrıldığınızda o grup silinir.
Buna ek olarak, Workplace Advanced topluluklarında Sistem Yöneticileri ve İçerik Moderatörleri istedikleri grubu silebilir.
Workplace Advanced'te bir grubu silmek için:
  1. Workplace'in sağ üst köşesindeki Yönetici Paneli'ne tıklayın.
  2. Gruplar'a tıklayın ve silmek istediğiniz grubu aratın.
  3. simgesine tıklayın ve Grubu Sil'i seçin.
  4. Grubun adını kutuya girin ve Grubu Sil'e tıklayın.
Not: Grubu silme işlemi geri alınamaz. Bir grup silindiğinde tüm gönderiler, üyeler ve dosyalar kalıcı olarak silinir.
Çok şirketli gruplar
Çok şirketli gruplar tüm üyeleri gruptan ayrılırsa otomatik olarak silinir. Grup yöneticisi, grubu silmek için herkesi ve daha sonra kendisini gruptan çıkarabilir.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?