Workplace Aktif Durumun açılması veya kapatılması

Aktif Durum, iş arkadaşlarınıza Workplace'te aktif olduğunuzu veya yakınlarda aktif olduğunuzu gösterir. Ayrıca siz de iş arkadaşlarınızın aktif veya yakınlarda aktif olduğunu görürsünüz.

Aktif Durum açık olduğunda

  • İş arkadaşlarınız profil resminizin yanında ve Workplace'teki diğer yerlerde bir simgesi görür.
  • Siz de iş arkadaşlarınızın aktif veya yakınlarda aktif olduğunu görürsünüz.

Aktif Durum kapalı olduğunda

  • Aktif Durumu tek bir yerde kapatırsanız ayarı Workplace'i kullandığınız diğer yerlerde de kapatmadığınız sürece buralarda aktif veya yakınlarda aktif olarak görünmeye devam edersiniz.
  • Aktif Durumu kapattığınız yerde veya uygulamada iş arkadaşlarınızın aktif ya da yakınlarda aktif olduğunu görmezsiniz.
Birisinin aktif veya yakınlarda aktif olduğu zaman ile aktif ya da yakınlarda aktif olarak göründüğü zaman arasında bir gecikme olabileceğini unutmayın. Workplace durumunuzu nasıl ayarlayacağınızı öğrenin.

Bu size yardımcı oldu mu?

Evet
Hayır