Entegrasyon İzinleri

Bulut depolama entegrasyonu kullanarak Workplace'te bir dosya paylaşmak, bu dosyanın izinlerini etkilemez. Workplace topluluğunuzun bir üyesinin dosyayı görmek için izni yoksa, kendisi bir önizleme göremez veya bu içeriğe erişemez.

Bu makale yalnızca Workplace Essential ve Workplace Advanced'deki yöneticiler içindir.
Bilgilerinize erişimi olan entegrasyonları görmek için Yönetici Panelinizdeki Entegrasyonlar sekmesini ziyaret edin.
Burada, Workplace hesabınız için etkinleştirdiğiniz entegrasyonları görebilirsiniz.
Yöneticiniz tarafından etkinleştirilenler adlı bir kısım görebilirsiniz. Bu kısımda, yöneticilerinizin topluluğunuzda etkinleştirdiği ve bilgilerinizin bir kısmına erişebilen tüm entegrasyonları görürsünüz. Buna üçüncü tarafların geliştirdiği entegrasyonlar ve kuruluşunuzun yöneticileri tarafından ayarlanan özel entegrasyonlar dahildir. Bu entegrasyonların ne olduğu ve hangi bilgilere erişebildiği hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız Workplace yöneticinizle iletişime geçin.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Bu makale yalnızca Workplace Essential ve Workplace Advanced kullanıcıları içindir.
Etkinleştirdiğiniz entegrasyonların hangi izinlere erişebildiğini kontrol etmek için:
  1. Yönetici Panelinizden Entegrasyonlar > İzinler ve Veriler'e tıklayın.
  2. Buradan, topluluğunuzda etkinleştirilmiş tüm entegrasyonları görebilirsiniz. Entegrasyonlara tek tek tıkladığınızda, hangi izinlere erişebildiklerini görebilirsiniz. Bu izinleri de değiştirebilirsiniz.
Not: Özel bir entegrasyon erişim jetonu için, son 60 gün içinde kullanılmayan izinler geri alınır ve topluluk yöneticileri bilgilendirilir. Bu sürecin ardından özel bir entegrasyon için izinler değiştirildiğinde yöneticiler, Yönetici Paneli'nin Entegrasyon İzinleri Paneli'nde bir bildirim görür.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Bir dosya kuruluşunuzdaki herkese açıksa, kendi Workplace hesabı için bulut depolama entegrasyonunu etkinleştirmiş iş arkadaşlarınız dosyanın zengin önizlemesini ve/veya başlığını görür. Dosya herkese açık değilse, kişinin hesabını bağlaması istenir. Böylece sistemimiz, kişinin Workplace'te dosyanın başlığını ve/veya önizlemesini görme izninin olup olmadığını tespit eder.
Workplace sadece dosyayı görüntüleme izni olanlara dosyanın önizlemesini ve/veya başlığını gösterir. Entegrasyonu etkinleştirmeyen iş arkadaşlarınız entegrasyonu etkinleştirme ve önizlemeleri görme seçeneğine sahiptir.
Not: İçerik entegrasyon dosyası önizlemeleri birden fazla şirkete sahip gruplarda çalışmaz. Dosyalar URL bağlantıları olarak görünmeye devam eder.
Bir dosya şifrelenmişse/şifreyle korunuyorsa, hiçbir önizlemenin gösterilmeyeceğini aklınızda bulundurun.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Dosyanın iznini özel veya bazı kişiler için erişilebilir yerine şirketinizdeki herkese açık olacak şekilde değiştirirseniz:
Gönderiyi ilk oluşturduğunuzda dosya herkese açık olmadığı için, insanlar sadece dosya türünün simgesini görür ve dosyayı görüntüleme izinleri olduğunu onaylamaları istenir. Bu durumda sadece izni olan kişiler dosyanın önizlemesini görebilir ve dosyaya erişebilir. İzni herkese açık olarak değiştirirseniz önizlemede hiçbir şey değişmez, ancak herkes dosyaya erişebilir.
Dosyanın iznini şirketinizdeki herkesin dosyaya erişebildiği herkese açık yerine özel veya bazı kişiler için erişilebilir olacak şekilde değiştirirseniz:
Gönderi oluşturulduğunda dosya herkese açık olduğu için herkes dosyanın önizlemesini ve/veya başlığını görür. İzni özel veya bazı kişiler için erişilebilir olacak şekilde değiştirirseniz, önizleme görselleri siz gönderiyi oluşturduğunuzda alındığı için aynı kalır. Ancak, sadece izni olan kişiler bağlantıya tıkladıklarında dosyaya erişebilir. Kullanıcıların bulut hizmetleri sağlayıcısına giriş yapmaları istenebilir.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?