Planlar

Workplace; Essential, Advanced ve Enterprise planlarını sunmaktadır. Kuruluşunuz için doğru planı seçme hakkında daha fazla bilgi alın.

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
Ürün ÖzellikleriWorkplace Essential; Haber Kaynağı, gruplar, sohbet ve canlı video gibi özelliklere sahiptir. Bunlara ek olarak, Workplace Essential; Yönetici Paneli, Entegrasyonlar, Kişiler ve Grup yönetimi gibi yönetici özelliklerine de sahiptir. Haber Kaynağı, gruplar, sohbet ve canlı video gibi özelliklere ek olarak Workplace Advanced'de analizler, Yönetici Paneli ve kimlik sağlayıcılarıyla entegrasyon gibi yönetici özellikleri yer alır.Workplace Advanced'deki özelliklere ek olarak, Workplace Enterprise; 4 saatlik ilk yanıt süresine sahip bir Destek Hizmeti, özel Enterprise Destek ekibine erişim, öncelikli çözüm ve yeni özelliklere erken erişim sunar.
İçerik Moderasyonuİçerikler, topluluğunuzdaki yöneticiler tarafından gözden geçirilir.İçerikler, topluluğunuzdaki yöneticiler tarafından gözden geçirilir.İçerikler, topluluğunuzdaki yöneticiler tarafından gözden geçirilir.
Hesap Oluşturma ve SilmeTopluluk yöneticileri hesapları doğrudan yönetebilir ve silebilir.Topluluk yöneticileri hesapları doğrudan yönetebilir ve silebilir. Topluluk yöneticileri hesapları doğrudan yönetebilir ve silebilir.
Veri SahipliğiTopluluk yöneticisi, topluluğu yönetir ve veriler şirkete ait olup şirket tarafından kontrol edilir. Topluluk yöneticisi istediği zaman verilerinizi değiştirebilir, silebilir veya dışa aktarabilir. Topluluk yöneticisi, topluluğu yönetir ve veriler şirkete ait olup şirket tarafından kontrol edilir. Topluluk yöneticisi istediği zaman verilerinizi değiştirebilir, silebilir veya dışa aktarabilir. Topluluk yöneticisi, topluluğu yönetir ve veriler şirkete ait olup şirket tarafından kontrol edilir. Topluluk yöneticisi istediği zaman verilerinizi değiştirebilir, silebilir veya dışa aktarabilir.
Gönderi GörünürlüğüPaylaştığınız içerikleri siz, paylaşımda bulunduğunuz gruptaki kişiler veya grup açık bir grupsa, paylaşımda bulunduğunuz grubun dışındaki kişiler görür. Bunlara ek olarak, topluluk yöneticileri gizli gruplardakiler dahil olmak üzere paylaştığınız tüm verileri görebilir. Paylaştığınız içerikleri siz, paylaşımda bulunduğunuz gruptaki kişiler veya grup açık bir grupsa, paylaşımda bulunduğunuz grubun dışındaki kişiler görür. Bunlara ek olarak, topluluk yöneticileri gizli gruplardakiler dahil olmak üzere paylaştığınız tüm verileri görebilir. Paylaştığınız içerikleri siz, paylaşımda bulunduğunuz gruptaki kişiler veya grup açık bir grupsa, paylaşımda bulunduğunuz grubun dışındaki kişiler görür. Bunlara ek olarak, topluluk yöneticileri gizli gruplardakiler dahil olmak üzere paylaştığınız tüm verileri görebilir.
ÖdemeWorkplace Essential ücretsiz bir hizmettir. Workplace Advanced müşterileri 30 günlük ücretsiz deneme süresinden yararlanır. Ücretsiz deneme süresinden sonra Workplace Advanced ücrete tabi olur.Workplace Enterprise ücretlidir.
Oluşturulabilecek Hesap SayısıSınır yoktur. Sınır yoktur.Sınır yoktur.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Workplace Essential, ekip ve küçük şirket içi iletişim içindir. Kullanımı ücretsizdir. Workplace Essential'ı 2020'de kademeli olarak kullanıma sunacağız.
Workplace Advanced tüm kuruluşu bir araya getirmek üzere tasarlanmıştır ve kişi başına aylık ücreti 4$'dır. Tavsiye edilen planımız budur.
Workplace Enterprise, büyüklüğü veya sektörü nedeniyle daha karmaşık düzeyde faaliyet göstermesi gereken kuruluşlar için geliştirilmiştir. Kişi başına aylık ücreti 8$'dır. Enterprise planına erişmek için Workplace satış ekibiyle veya bir Workplace ortağıyla iletişime geçmeniz gerekir.
Workplace Saha Çalışanları planı, Workplace Advanced veya Workplace Enterprise planlarına eklenebilir.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Workplace, Workplace Advanced planımız kapsamında aylık olarak aktif kullanıcı başına 4$ sabit ücret alır.
Bir kullanıcı kurumsal e-posta domaininizi kullanarak giriş yapmasa bile, topluluğunuzdaki tüm çalışanlar için sizden ücret alınır.
Faturalandırma için kullanılan para biriminin ABD Doları (USD) olduğunu aklınızda bulundurun. Ücretlerimize geçerli vergiler dahil değildir. Ücretlendirmeyle ilgili en yeni bilgileri almak için ücretlendirme kısmımızı ziyaret edebilirsiniz.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Hesabınızı Workplace Standart'tan Workplace Advanced'e yükseltmeyi talep etmek için Workplace'e bilgisayarınızdan erişmeniz gerekir.
Workplace hesabınızı Workplace Standart'tan Workplace Advanced'e yükseltmek için:
  1. Workplace'in sol üst köşesindeki Haber Kaynağı'nın altında Yükselt'e tıklayın.
  2. Şirketinizle ilgili daha fazla bilgi talep eden formu doldurun.
  3. Sözleşmeyi anladığınızı belirten kutuyu işaretleyin.
  4. Devam'a tıklayın. Domain doğrulama işlemine yönlendirilirsiniz.
Workplace Advanced hesabına geçiş yapmanızın, topluluğunuzun yeni koşul ve şartları kabul edeceği anlamına geldiğini aklınızda bulundurun. Workplace Advanced'in özellikleri hakkında daha fazla bilgi alın.
Workplace Advanced'e ilk kez yükseltme yapıyorsanız ücretsiz deneme sürümünden yararlanırsınız. Advanced'e kaydolup Standart'a geçiş yapar ve tekrar Advanced'e dönerseniz yeni bir ücretsiz deneme sürümünden yararlanamazsınız.
Hesabınızı Advanced'e yükseltmek için e-posta domainine sahip olduğunuzu kanıtlamanız gerektiğini aklınızda bulundurun.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Bu makale yalnızca Workplace Advanced yöneticileri içindir.
Hesabınızı Workplace Essential'a taşımak için:
  1. Bilgisayarınızdan profilinizin sol üst köşesindeki Yönetici Paneli'ne tıklayın.
  2. Ödemeler'e tıklayın.
  3. Planları İncele'ye tıklayın ve Essential'a Geç'i seçin.
  4. İstendiğinde, işlemi tamamlamak için Geçişi Onaylayın.
Advanced'a Yükselt düğmesine tıklayarak istediğiniz zaman Advanced sürümüne dönebilirsiniz.
Not: Essential'a Geç seçeneğini görmüyorsanız, hesabınızdan çıkış yapmanız, tarayıcınızdaki önbelleği temizlemeniz ve tekrar giriş yapmanız gerekebilir.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Workplace Advanced'den Workplace Essential'a geçiş yaparsanız, şunlara erişiminizi kaybedersiniz:
Gönderilmemiş Davetler
  • Gönderilmemiş davetler topluluğunuzdan kalıcı olarak silinir.
Tekli Oturum Açma (SSO)
  • SSO kullanıyorsanız, tüm iş arkadaşlarınız Workplace'ten çıkış yapar ve kendi şifrelerini oluşturmak zorunda kalır. Ayrıca, tek tıkla giriş yapma özelliğini kullanamazlar.
Topluluğunuzda Kimlerin Workplace'i Kullandığını Gösteren Analizler
  • Yönetici Paneliniz kaldırılacaktır. Bunun sonucunda Workplace'teki en aktif kişi ve grupların kim olduğunu göremezsiniz.
Yöneticiler İçin Bire Bir E-posta Desteği
  • Bir sorunuz olduğunda yardım almak için doğrudan destek ekibine artık e-posta gönderemezsiniz, ancak Yardım Merkezi'ne erişmeye devam edebilirsiniz.
Topluluğunuzu Yönetmek İçin Yönetici Kontrolleri
  • Artık gönderi moderasyonu yapamaz veya verilerinizi ve kullanıcıları yönetemez ve topluluğunuzdaki kişilerin bir gönderiyi şikayet edip etmediğini göremezsiniz.
Özel Entegrasyonlar ve Robotlar İçin API'ler
  • Artık robotları kullanamaz ve özel entegrasyonlar için API'ye erişemezsiniz.
G-Suite Gibi Kimlik Sağlayıcılarıyla Senkronize Etme
  • Artık kimlik sağlayıcılarıyla kesintisiz şekilde senkronizasyon yapamazsınız. Bu nedenle, insanlar işletmenize katıldığında otomatik olarak eklenmez veya işletmenizden ayrıldığında çıkarılmazlar. Daha önce senkronize edilmiş tüm kullanıcılar Workplace'te kalmaya devam eder.
Not: Halihazırda özel bir Workplace URL'niz varsa veya birden fazla doğrulanmış e-posta domainine sahipseniz, bunlarda herhangi bir değişiklik yapmayız. Yine de, Workplace Essential'a geçiş yaptıktan sonra bu bilgileri güncelleyemeyeceğinizi veya yönetemeyeceğinizi aklınızda bulundurun.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
We're upgrading Workplace to provide a better experience for you and your Workplace community.
Because we're upgrading to a newer, better Workplace experience, Workplace Standard will be deleted and eventually replaced by Workplace Essential, which offers new features and updates, including an Admin Panel for System Admins.

Domain Verification
To gain access to Workplace Essential from Workplace Standard, users will first need to verify their domain. You can access domain verification by clicking Upgrade Plan at the top of your News Feed. Once this is done, you will need to select a System Admin, who will act as a Data Controller. If a Data Controller or System Admin is not selected, your access to Workplace Standard will be lost.

New Admin Selection
In case no one in your Workplace can verify your domain, we'll reach out to you via email to help with admin selection.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?