Workplace'te bir gönderinin paylaşılması

Android Uygulaması Yardımı
Bilgisayar Yardımı
iPhone Uygulaması Yardımı
iPad Uygulaması Yardımı
Mobil Tarayıcı Yardımı
Workplace'teki iş arkadaşlarınızla zaman tünelinizde veya gruplarda gördüğünüz gönderileri paylaşabilirsiniz.
Zaman tünelinizden bir gönderinin kaldırılması
  1. Paylaşmak istediğiniz gönderiye gidin.
  2. Gönderinizin sağ altındaki Paylaş'a tıklayın.
  3. Gönderiyi paylaşmak istediğiniz yeri seçin: Workplace Sohbet'te Gönder, Bir grupta paylaş veya Zaman tünelinde paylaş.
  4. Paylaşacağınız yeri seçtiğinizde gönderiye içerik ekleyebilirsiniz.
  5. Paylaşmak için Paylaş veya Gönder'e tıklayın.
Bir gruptan gönderi paylaşılması
Gönderinin sağ altındaki Paylaş'a tıklayarak bir Workplace grubundan gönderiler paylaşabilirsiniz.
Gönderisini paylaştığınız grubun gizlilik ayarları gönderiyi görebilecek kişileri belirler.
Gizli veya kapalı bir grubun içeriğini paylaştığınızda gönderinin göründüğü veya paylaşıldığı yer neresi olursa olsun (örnek: bir sohbette, grup sohbetinde, Haber Kaynağı'nda, açık grup veya etkinlikte) yalnızca gizli veya kapalı grubun üyeleri paylaşılan gönderinin içeriğini görebilir.
Bu size yardımcı oldu mu?
Evet
Hayır