Farklı bir plana geçiş yaptığımızda kuruluşumun Workplace'teki verileri silinir mi?

Farklı bir plana geçiş yaptığınızda, mevcut Workplace hesaplarındaki hiçbir veri silinmez. Bununla birlikte, Workplace'ten veri çekmek için Workplace API'lerine sadece Advanced ve Enterprise Workplace müşterileri erişebilir.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?