Workplace'te bir gruba nasıl sohbet eklerim ve bu sohbet nasıl çalışır?

Bir grubu ilk kez kurarken otomatik olarak grup sohbeti oluşturma seçeneğiniz vardır.
Üyeler grubunuza katıldıklarında veya eklendiklerinde sohbete de katılmış olurlar. Bir üye gruptan çıkarsa, aynı anda sohbetten de çıkmış olur. Ancak bir grup üyesi sohbetten çıkarsa, gruptan çıkmış olmaz.
Sohbet özelliğinin çalışması için grubunuzun 250'den az üyesi olması gerektiğini aklınızda bulundurun. Bir grup yöneticisi olarak sohbeti istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.
Grubunuzu ilk kez kurarken sohbet oluşturmadıysanız, yönetici seçeneklerinden bir sohbet ekleyebilirsiniz.
Grubunuza bir sohbet eklemek için:
  1. Grubun kapak fotoğrafının altındaki simgesine tıklayın.
  2. Yönetici seçenekleri'ne tıklayın.
  3. Sohbet'in yanındaki simgesine tıklayın.
  4. Sohbet ekle'ye ve ardından 'a tıklayın.
Mevcut bir sohbeti grubunuza bağlamak için:
  1. Grubun kapak fotoğrafının altındaki simgesine tıklayın.
  2. Yönetici seçenekleri'ne tıklayın.
  3. Sohbet'in yanındaki simgesine tıklayın.
  4. Mevcut sohbeti bağla'ya tıklayın.
  5. Bağlamak istediğiniz sohbeti seçin ve Devam'a basın.
Mevcut bir sohbeti grubunuza bağladığınızda üyeleri otomatik olarak birleştirirsiniz. Grubunuzun tüm üyeleri sohbete eklenir ve sohbetin tüm üyeleri de grubunuza eklenir.
Bir sohbetin grubunuzla bağlantısını kaldırmak için
  1. Workplace ana sayfanızda, bağlı sohbeti kaldırmak istediğiniz gruba gidin. Sol panelde grubunuzun adını aratarak bulabilirsiniz.
  2. Grubunuzun üst tarafındaki simgesine ve ardından Yönetici seçenekleri'ne tıklayın.
  3. Sohbet'in yanındaki simgesine tıklayın.
  4. Sohbeti Kaldır'a tıklayın ve ardından Bağlantıyı Kaldır'a tıklayarak onaylayın.
Sohbet artık grubunuzla ilişkili olmayacaktır. Üyeler yine de sohbeti bulabilir ve yeni mesajlar gönderebilir.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?