Bir Workplace grubunu başka bir Workplace grubuna bağladığımda, bağlantı her iki grubun da Yöneticilerin Tavsiye Ettikleri kısmında görünür mü?

Hayır, ancak bir gruba tavsiyede bulunduktan sonra asıl gruba da tavsiyede bulunabilirsiniz. Asıl grup yeni grubu tavsiye ederken, yeni grup da asıl grubu tavsiye eder.
Workplace'te grupları nasıl yöneteceğiniz hakkında daha fazla bilgi alın.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?