Gruplara Katılma

Workplace'te gruplara nasıl katılacağınızı veya katıldığınız grupları takip etmeyi nasıl bırakacağınızı öğrenin.

Birisi sizi bir gruba davet ettiğinde ve bu davet bir üye, yönetici veya moderatör tarafından onaylandığında, gruba davet edildiğinize dair bir bildirim alırsınız. 28 gün boyunca gruptaki içeriklerin önizlemesini görebilir ve katılmak isteyip istemediğinize karar verebilirsiniz. Bu 28 gün boyunca, bu gruptaki gönderileri Haber Kaynağınızda da görebilirsiniz.
Önizleme modundayken:
  • Grupta gönderi paylaşamaz veya gruptaki diğer insanların gönderilerine yorum yapamazsınız.
  • Başkalarını gruba davet edemezsiniz.
  • Grup üyeleri, üye listesinde grubun önizlemesini gördüğünüzü görebilir, ancak grup üyesi olmayanlar sizi üye listesinde göremez.
Çoğu grupta, gruptaki birinin iş arkadaşı olan herhangi birini ekleyebileceğinizi aklınızda bulundurun. İstediğiniz zaman gruptan ayrılabilirsiniz.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Bir grubun gönderilerini Haber Kaynağınızda görmek istemiyorsanız grubu takip etmeyi bırakabilirsiniz. Bir grupta yer almak istemiyorsanız gruptan ayrılabilirsiniz. Grubun gizlilik ayarına bağlı olarak gruba tekrar katılamayabileceğinizi aklınızda bulundurun.
Bir grubu takip etmeyi bırakmak için:
  1. Takibi bırakmak istediğiniz grupta, grubun kapak fotoğrafının altındaki simgesine tıklayın.
  2. Takip seçenekleri'ne tıklayın.
  3. Takibi Bırak'a tıklayın.
Bir gruptan ayrılmak için:
  1. Ayrılmak istediğiniz grupta, grubun kapak fotoğrafının altındaki simgesine tıklayın.
  2. Gruptan Ayrıl'a ve ardından onaylamak için Gruptan Ayrıl'a tıklayın.
Not: Yöneticisi olduğunuz bir gruptan ayrılırsanız grubun üyelerine yöneticilik görevi önerilecektir.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?
Grup yöneticileri, birinin bir grupta paylaşım veya yorum yapmasını geçici olarak engelleyebilir. Paylaşım veya yorum yapma özelliğiniz kapatılmışsa, grubun en üstünde ne zaman tekrar paylaşım ve yorum yapmaya başlayabileceğinizi belirten bir bildirim alırsınız.
Bu bilgiler yardımcı oldu mu?