Workplace'te bir iş arkadaşına teşekkür gönderilmesi

Bilgisayar Yardımı
iPhone Uygulaması Yardımı
iPad Uygulaması Yardımı
Android Uygulaması Yardımı
Workplace'te bir iş arkadaşınıza teşekkür etmek için:
1. İş arkadaşınızın profiline gidin
Clicking the Send Thanks icon on someone's Workplace profile.
Teşekkür etmek istediğiniz iş arkadaşınızın profiline gidin ve Teşekkür Gönder'e tıklayın.
2. Teşekkür etmek istediğiniz kişileri seçin
Writing names of coworkers you want to send thanks to on Workplace.
Teşekkür etmek istediğiniz kişilerin adlarını ekleyin. Profilinde Teşekkür Gönder'e tıkladığınız kişi varsayılan olarak eklenir.
3. Teşekkür mesajınızı yazın
GIF showing someone writing Thanks so much.
Mesajınız en fazla 160 karakter uzunluğunda olabilir. Hiçbir şey yazmazsanız mesajınızda yalnızca "Teşekkürler!" ifadesi yer alır.
4. Zaman tünellerinde paylaşın
Clicking Post on timelines.
Zaman tünellerinde paylaş'a tıklayın. Yalnızca bir kişiye teşekkür ediyorsanız Zaman tünelinde paylaş'a tıklayın.
5. Onay mesajı alın
Confirmation message showing that your coworkers have received your thanks.
İşlem tamamlandığında bir onay mesajı alırsınız. Teşekkür gönderisini artık iş arkadaşlarınızın zaman tünellerinde görebilirsiniz.
İş arkadaşlarının teşekkürlerinin görüntülenmesi
Teşekkür mesajlarını, Workplace'inizdeki herkes görebilir. Bir iş arkadaşının teşekkürünü görüntülemek için:
  1. Kişinin profiline gidin ve fareyi sağ alt sütundaki Teşekkürler kısmının üzerine getirin.
  2. Tümünü Gör'e tıkladığınızda kişinin aldığı teşekkür mesajlarının listesi görünür.
  3. Orijinal gönderiyi görmek istiyorsanız bir teşekkür mesajına, istemiyorsanız Kapat'a tıklayın.
Bir iş arkadaşına teşekkür edilmesi hakkında daha fazla bilgi
  • Teşekkür gönderirken iş arkadaşınızın yöneticisine bildirim göndermeyi seçebilirsiniz. Bunu seçerseniz iş arkadaşınızın yöneticisi bir bildirim alır.
  • Teşekkür et düğmesini sadece başka kişilerin profilinde görürsünüz. Kendi profilinizde görmezsiniz.
  • Hesap ayarlarını kendilerinden başka kimsenin zaman tünellerinde paylaşım yapamayacağı şekilde ayarlayan iş arkadaşlarınız için teşekkür düğmesi görüntülenmez.

Bu size yardımcı oldu mu?

Evet
Hayır